De ce bărbatul își dorește o fată cuminte?


O fată cuminte este o fată care nu știe nimic. Pe când, bărbatul cu minte este acela care știe totul. Pentru a pătrunde în esența lucrurilor este nevoie de un pic de îndrăzneală. Dar adevărata îndrăzneală ar trebui s-o aibă bărbatul în momentul în care s-a decis să-și lege viața de o fată cuminte. De ce? Deoarece el va fi un tipar al perfecțiunii în inima fetei atâta timp cât fata va continua să fie cuminte. Totuși, o să revin la intrebarea inițială. De ce un bărbat își dorește o fată cuminte? Oare de ce? Deoarece o astfel de fată e asemeni unui jurnal al bărbatului. Pentru bărbat e o adevărată provocare să-și expună creativitatea într-un astfel de jurnal. De ce? Deoarece fără de creativitate intimitatea bărbatului e lipsită de sens. Iar un bărbat care se respectă va căuta să dea sens felului său de a fi. Și, o mai fi o provocare între bărbatul cu minte și fata cuminte. E o provocare în fața căreia viața bărbatului capătă sens, iar viața fetei capătă frumusețe. Dacă bărbatul își pierde cumpătul în fața frumuseții fetei, atunci și fata își pierde intimitatea față de bărbat. În asemenea mod fata cuminte nu va mai fi cuminte și va căuta să fie jurnalul intim al altui bărbat, iar bărbatul va căuta să-și restabilească cumpătul, cu scopul de a se spovedi în intimitatea altei fete cuminți.

Comentarii

  1. Frumos spus! :-bd
    Te deranjează dacă dau un paste la mine pe blog? Desigur voi preciza și sursa :)

    RăspundețiȘtergere
  2. si-i ce bredu ista,cuvintele is frumoasa,dar sensul ii fara nici un sens,parca a fost scris pe betie toata asta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. „sensul ii fara nici un sens” , nu vezi asta ca pe o greșeală?

      Ștergere
  3. Eugen dar tu gindesti ca un cioban )

    RăspundețiȘtergere
  4. O fată cuminte este o fată care nu știe nimic? O_o

    RăspundețiȘtergere
  5. Un baiat adevarat merita o fata cu mine..da unu de asta care numai cu promisiunele si imaginatie nu merita nimik abdsolut nimik

    RăspundețiȘtergere
  6. ce prostii! Mai multe ori vad ca baietilor le plac scorpii care isi bat joc de ei, anume dupa asa sterve umbla baietii, iar la fetele cuminti nici nu atrag atentie. Si nu ma contraziceti, ca e bazat pe experienta de viata. Altfel de ce baptistele de exemplu nu au succes la baietii obisnuiti, nereligiosi din ziua de azi?

    RăspundețiȘtergere
  7. Întotdeauna băietii își trăiesc tinerețea, din plin, alături de un anumit tip de femei, dar când este vorba de căsătorie preferă acea fata, care sa fie numai a lor, cu care sa aibă stabilitate, care să-i dăruiască urmașii și sa nu fie prea deșteaptă să-i vadă toate defectele și infidelitățile. Deci... Cuminte ce înseamnă? Virgina, neștiutoare, naivă... O fata care să fie modelata după bunul plac. Asta poate fi o vreme, dacă, în timp, când dragostea nu mai este ce a fost, fata cuminte si ascultătoare dacă are creier și îl mai și folosește, ar putea să-ți facă viata un calvar sau pur și simplu să caute pe altcineva. -O fata cu minte, care a fost cândva cuminte.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Merită să-ți înșeli iubitul?

Cărui fapt se datorează replica femeii „tu ești bărbatul”?