Relațiile și durerea

Durerea e de mare preț. Durerea e stimul. Dacă cedezi durerii – te vei autodistruge, iar dacă îți vei controla durerea – vei avea puterea să-ți controlezi viitorul.
Un mare val de durere vine din partea persoanei iubite, în momentul în care sesizăm că ne-am îndrăgostit. E ceva normal să se întâmple astfel, deoarece în asemenea mod ne sunt testate calitățile și viciile. Cel slab cedează durerii și se autodistruge, iar cel puternic luptă pentru controlul asupra durerii.
În mare parte, dreptul de-a controla durerea revine bărbatului, deoarece acesta prin natura lui are menirea de-a fi puternic și stăpânitor.
Femeile sunt înzestrate cu mai multă durere de la natură, în comparație cu bărbații. Tocmai de asta bărbații cad ușor în plasa femeilor.
Un bărbat puternic s-ar putea să cadă în plasa unei femei, dar niciodată nu va accepta să-și trăiască destinul acolo, deoarece nu în toate cazurile durerea își are recompensa în sensibilitate și iubire creatoare.
O femeie înțeleaptă va iubi într-un mod înțelept. Nu-și va lega viața de un bărbat care nu-i stăpân pe sine. Va căuta să se îndepărteze de astfel de bărbați și își va lega destinul de cel care o venerează.
Realitatea femeilor în cel mai des caz este mai nemiloasă. Ele tind spre perfecțiune, dar la un moment dat bărbații cedează în mod necuviincios. Se datorează faptului că femeile au stăpânit arta de-a controla durerea. Și, anume în timpul menstruației.
Dacă bărbații ar avea menstruație, poate că ar fi un echilibru dintre durerea întâlnită la bărbat și cea întâlnită la femeie. Și, desigur, în societate n-ar mai exista atâta control din partea bărbaților pentru iubitele lor.
Dar să privim și altă latură a lucrurilor. Odată ce natura nu poate fi schimbată, nu ne rămâne decât să schimbăm conceptul despre natură. Bărbatul se va autodezvolta și va ajunge prin spiritualitatea lui să controleze atât propria durere, cât și durerea celei pe care o iubește.
Bărbatul care nu va putea controla durerea femeii, va căuta modalități s-o facă ferecită, s-o îndepărteze de suferințele ei naturale. Astfel de modalități sunt exprimate prin atenția acordată femeii: zâmbete, îmbrățișări, cadouri de tot felul și cele mai splendide flori.
Bărbatul care va putea să-i controleze durerea, va fi un zeu atât pentru dânsa, cât și pentru alte femei.
Și, o mai fi ceva. Femeile fug de durere. Așa că e mai simplu să-i dăruiești o floare. :)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Merită să-ți înșeli iubitul?

Cărui fapt se datorează replica femeii „tu ești bărbatul”?

De ce bărbatul își dorește o fată cuminte?