Exercițiu pentru vindecarea sufletului

Te pot ajuta, prietene! Și, primul sfat e să nu încerci a fugi de durere. Ascultă-ți interiorul. Simți că înnebunești? Ei, bine! Ești un om fericit, căci nu oricine poate să trăiască viața într-atât de intens, încât să ajungă la această stare. Iar dacă e vorba de stare, nimic nu poate fi mai simplu. Trebuie doar să înțelegi că tu ești autorul durerii din tine și nimeni altul. Doar de tine depinde felul în care vei lupta pentru libertatea spirituală.
Spiritul are nevoie de condiții optime pentru desăvârșire. Desăvârșitule! Să știi că esența existenței tale e în spiritualitatea pe care o ai. Dar cum să ajungem la această spiritualitate și la echilibrul interior? Întocmai! Prin echilibrul temperaturii din tine.
Hai să luăm planeta pe care locuim în calitate de organism sau celulă a unui organism, căci Terra nu naște alte Terre mai mici, dar s-ar putea ca într-o dimensiune cosmică mai mare să se producă nașteri de universuri.

Așadar, tu ești un univers și celulele corpului tău sunt mii și milioane de planete și constelații. Dar nu uita! În univers sunt și nebuloase! Aceste nebuloase te consumă și ajungi la autodistrugere numai dacă nu ești suficient de șmecher pentru a beneficia din urma lor. Au și ele un efect uimitor asupra existenței tale. Ele au nevoie de căldura și energia ideală pentru a deveni stele. Ai putea acum să te concentrezi spre interiorul tău și să înțelegi care-i căldura ideală din tine? Nici măcar de somnul dulce de dimineață nu-ți amintești? Ai nevoie de somn? Poate trebuie să mănânci? Poate-ți trebuie o plimbare? Dar dacă le-ai făcut pe toate astea și încă tot te mai doare, să știi că ai șansa să devii vampir de energie. Vei simți energia altor oameni și s-ar putea să ajungi la capacitatea de a controla energia lor. Trebuie să te afli printre oameni, prietene, dar nu în calitate de vampir de energie, ci pentru a te juca cu metafora din tine. Nu lua de la oameni ceea ce le aparține! N-ai dreptul să le furi iubirea de sine și să-i otrăvești cu ceea ce te distruge. Nu zic să renunți la persoana iubită, care nu-ți mai aparține. Ea nici nu ți-a aparținut. Nimeni nu-ți aparține. Doar tu pentru tine trăiești și dacă e dat să simți energia cuiva, imaginează-ți ceva frumos în timpul în care simți această energie. Dacă te arde din interior, imaginează-ți că o săruți în timp ce ea e de gheață. Ește femeie? Sărută un bărbat! Ți-e frig? Om drag! Imaginează-ți cum arde un rug, cu sunetul lui masculin. Ești bărbat? Fură masculinitate din acele flăcări! Ești femeie? Imaginează-ți că el te atinge. Îți cade lumina pe față și te sărută încet, de parcă întreaga ta existență e ca o îmbrățișare într-un prezent intermitent. Oscilează frica și curajul prin călcâie, tremur, orgasm. E temperatura ideală a organismului tău. Păstreaz-o! Dăruiește-o celor ce sunt capabili s-o primească, nu pentru a ți-o lua, ci pentru a ți-o amplifica. Și, nu uita! Prin respirația intensă ajungi la căldură. Prin faptul că-ți oprești respirația, devii mult mai rece! Joacă-te cu respirația, de parcă ar fi un radio, alegând muzica pe care ți-o dorești.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Merită să-ți înșeli iubitul?

Cărui fapt se datorează replica femeii „tu ești bărbatul”?

De ce bărbatul își dorește o fată cuminte?