Merită să-ți înșeli iubitul?


Să mă întreb dacă merită să-ți înșeli iubitul? Să născocesc ceva care ar putea să vă placă? Nu, fraților! V-o spun cum este, realitate la puterea a treia, în sens că tu, iubitul tău și amantul. Ce-ți oferă iubitul? Aș spune că îl iubești mai mult pentru siguranța pe care o ai lângă dânsul. Ce-ți oferă amantul? Nimic! Căci, nu e în firea ta să ai un amant. Dar dacă se întâmplă  să-ți fie prietenul gelos chiar și atunci când nu ai amant, păi e de așteptat să ai tentația spre aventuri din afara relației tale. Vei pleca la amant din motiv că nu-ți iubești prietenul. Și, e de-a dreptul paradoxal faptul că după nebunia trăită în patul amantului, îți dai seama cât de mult vrei să fii în brațele iubitului tău. Așa e dat să fie, să ai nevoie a te droga cu afecțiunea celui care n-o să-ți aparțină și să te tratezi cu mângâierile alesului tău de cândva. Sau, dă-l naibii de iubit și de amant, căci e viața ta și faci ce vrei din ea! Bărbia sus, umerii drepți și inima să bată pentru frumosul din tine. Ești liberă, văpaie a clipei și trăirii. Nu vei fi veșnică decât prin felul de-a iubi. Te cauți prin atingeri bestiale și plângi în dorul de-a păși agale. A trecut secolul în care iubirea o găseai într-o floare. Înghite otravă, călește-te și devin-o distrugătoare!

Comentarii

  1. hai si om face din toate fetele curve

    RăspundețiȘtergere
  2. Aplauze!!! Vai de haosul din mintea acelui bărbat în inima căruia imaginea asta se are la loc de cinste!

    RăspundețiȘtergere
  3. Gandurile unui barbat-clopotel in relatii si in a intelege femeia- asta e unica ce rezulta din postarile acestui blog

    RăspundețiȘtergere
  4. E un text prrofund dar care introduce pervertirea iubirii in libertate absoluta....Este limita dintre faleza si prapastie. Este jocul cu focul si cu viata. Libertatea absoluta poate fi anarhie sau iubire egocentrica.

    RăspundețiȘtergere
  5. La un moment dat, o să fii și tu iubitul cuiva. Până acum esti doar amantul. Și ție asta îți convine. Tu vrei doar sex. Apoi te plângi că vrei afecțiune, iubire, și nu ai parte de ea. Cu așa atitudine nici nu o să o găsești. Fetele Nu sunt naive, nici închise la minte atunci când nu cad în brațele tale, ci ele au suficientă minte să fugă de așa persoane lipsite de valori ca fideliate, familie, dragoste!
    Și răspunsum meu la întrebarea : merită să îți înșeli iubitul? Un iubit ca tine, chiar asta merită! Însă un băiat care iubește prietena, nu merită!
    Toate bune! Îți doresc ca într-o zi să gândești mai mult decât atât!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Era de așteptat să fie judecat subiectul și nicidecum persoana. O să pornesc de la faptul că a fi amant nu e tocmai un lucru convenabil. De ce? Deoarece amantul armonizează interiorul nesimțitei care își permite să înșele. Respectiva nesimțită epuizează armonia de la amant în relația ei de doi bani. Zici că amantul vrea doar sex... de parcă sexul e un fel de-a te da cu sania de pe dealul mare. Dar să fim serioși! Cu sania pe glod n-ai să te dai și e banal să spui că amantul vrea doar sex. O mai fi ceva departe de gândirea ta, precum crezi și tu că mintea mea nu percepe valori de genul: fidelitate, familie, dragoste. Cine se plânge că vrea iubire, afecțiune? Hai că mă amuză faza cu plânsul, de parcă amantul e un copil care plânge până în momentul în care se găsește vreo fată măritată să-l consoleze. Și dacă amantul e fidel și o iubește pe nesimțită? Și dacă nesimțita nici n-a spus că e implicată într-o relație? Vezi bine că el e amant, nefiind conștient de rolul lui de amant. Și mai spui că un iubit ca mine merită a fi înșelat. Ar trebui să cunoști faptul că mereu am oferit libertate femeii. Dacă dragostea mea n-o ține lângă mine, de ce aș crede că gelozia ar putea face acest lucru? Și, în ce mod și cu ce iubire băiatul își iubește prietena, de nu merită a fi înșelat? Dacă e posesiv și subjugă tot frumosul din relație, chiar nu merită să fie cerb măcar un pic? Nu are sens să-mi dorești să gândesc într-un fel oarecare, fiindcă prefer, totuși, să gândesc în toate felurile. Mai bine mi-ai fi dorit să aleg pe potrivă din multitudinea de gânduri.

      Ștergere
    2. Dragă Ion,
      mesajul meu de mai sus a fost scris exact pentru tine, ci nu strict la acest articol. De mult timp îți urmăresc blogul. mă amuz de fiecare dată când citesc. Sunt ideii interesante, pe care le analizez din perspectiva unei fete, crede-mă DESCHISĂ LA MINTE. Încerc să pătrund în esență. Dar mă afectează când numești PROASTE fetele care nu cedează la pat la prima întâlnire.
      Fetele, dacă știi, majoritatea, pentru a întreține un act sexual, au nevoie de sentimente față de acel băiat. Doar cele Ușuratice pot face asta, știind clar că nu îl va vedea niciodată pe băiat , că el nu are nevoie de ea pe plan sentimental, și ei asta tot îi convine, ea tot are instincte sexuale, și este atrasă fizic de băiat. O femeie cu principii, nu este o femeie , cum o numești tu , Închisă la minte! Ea are grijă de corpul ei, ea vrea copii sănătoși în viitor, ci nu să facă sex cu toți ratații care îi propun asta.
      Din postările tale, știu că tu ai adoptat o mască de macho, însă în suflet îți dorești să fii iubit. Însă, cum am mai spus mai sus, nu prin ideile tale pe care încerci să le induci fetelor bune care au mai rămas, gen: fetelor, sunteți proaste că vă puneți limite, că nu vă deschideți pentru mine!
      Printe rânduri, sorry, dar asta citesc în postările tale.
      Și cum tu ești liber să spui ce vrei, așa sunt și eu.
      Merci pentru răspuns, chiar îl așteptam.

      Ștergere
    3. Și, totuși, preferi să mă judeci după latura negativă din ceea ce scriu! Până la urmă, omul vede ceea ce vrea să vadă! Știi de ce te consider închisă la minte? Un om deschis la minte nu era să comenteze din anonimat. Nu-ți asumi riscurile pentru cuvintele tale. Eu îmi asum riscul că are să mă iubească doar singurătatea. Tu ești un produs egocentric conservat într-o ideologie ieftină. Știi de ce e ieftină? Deoarece adevărata fericire aparține doar celor care au gustat din toată durerea acestei lumi. Te temi că nu vei fi iubită, ți-e frică că nu vei avea familie și că n-o să ai o persoană fidelă în viața ta. Ești măcinată din interior de atâtea frustrări, încât deschisă la minte chiar n-ai cum să fii. Crezi că sexul se numește dragoste doar din simplul fapt că îl faci cu cel care a alergat ca prostul din urma ta? O lună? Un an? O viață? Cât să alerge? Să fie valoarea ta în felul în care îl refuzi, știind că totuși te vrea?! Mi-e greață, dragă anonim, că te afectează temele despre sex. Căci, până la urmă, iubim femeile nu pentru virginitatea trupului, ci pentru virginitatea sufletului. Femeia care va dărui fiori printr-o îmbrățișare, nu va fi o femeie ieftină. Ieftină e femeia care n-are ce dărui. Un bărbat poate piede o zi pentru a-și da seama că nu are ce primi de la o femeie. Un bărbat poate pierde și un an, pentru a înțelege același lucru. Sunt și bărbați închiși la minte, nu neg! Și eu sunt închis la minte cu un anumit tip de femei. Așa că e frumos, totuși, să trăim pentru a ne deschide mințile, dar nu într-atât, încât să nu mai fim capabili a iubi.

      Ștergere
    4. În primul rând, permite-mi să te corectez, eu Nu te judec, ci îmi exprim părerea.
      În al 2 rând, sunt iubită și iubesc.
      În al 3 rând, am gustat din durere, deci nu este o ideologie ieftină, iar egocentrismul nu mă caracterizează, în comparație cu tine.
      În al 4 rând, nu îmi este deloc greu să scriu în loc de Anomim un nume, însă asta nu are nici o importanță, ar fi doar nu nume. Ceea ce are importanță e ceea ce scriu.
      Nu am vrut ca discuția asta să se transforme în jigniri reciproce. Până la urmă e fix traba ta ce faci cu propria viață. Însă nu intimida fetele cu poziția ta de superioritate, da, ele prin faptul ca tu să nu le consideri închise la minte poate se vor "deschide" pentru o noapte, însă după vor simți o mare senzație de vomă.
      Cele bune! ;)

      Ștergere
    5. Încă n-am lăsat-o pe niciuna însărcinată, să simtă o mare senzație de vomă. :D :D :D

      Ștergere
    6. Mă refer la senzația de vomă care apare după ce realizează cu cine a petrecut o noapte. O senzație de vomă care o simt și eu acum cînd mă gîndesc la tine și scriu asta(precizez, însărcinată nu sunt :D ). O senzație de vomă simt și cei care citesc blogul tău, în special așa articole ca ăsta.
      Pentru binele societății, ai grijă ce scrii.
      Și pentru ca voma să dispară, și pentru binele sănătății mele, nu voi mai intra pe acest blog și sper că nici nu te voi întîlni pe stradă.
      Adios

      Ștergere
    7. Cât de mult te reprezintă acest articol. :D Știi, îmi pare bine că ai senzația de vomă. Îmi pare bine că te-ai jucat cu mine. De la început ți-am urmărit jocul. Mi-am permis să mă îndrăgostesc și se pare că m-am îndrăgostit de-a binelea. S-ar putea să-mi ies din minți sau s-ar putea să ajung la o gândire mai profundă.
      P.S. M-am lăsat dus de val, cum s-ar spune. :D :D :D

      Ștergere
    8. BINEINTELES CA NU MI-AS INSELA IUBITUL ,NU VAD SENSUL,, SA AI AMANT "CAND DEJA AI UN IUBIT ?

      Ștergere
  6. Buna ziua, eu sunt Allison Howarts Dupa ce am fost în rela?ie cu Anderson ani de zile, s-a despar?it de mine, am facut tot posibilul sa-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am dorit atât de mult din cauza iubirii pe care o am pentru el, L-am implorat cu tot, am facut promisiuni, dar el a refuzat. I-am explicat problema mea prietenului meu ?i ea mi-a sugerat ca ar trebui sa contactez mai degraba o caseta de vraja care m-ar putea ajuta sa arunc o vraja pentru a-l readuce, dar eu sunt tipul care nu a crezut niciodata în vraja, nu am avut de ales decât sa-l încerc, eu i-a trimis caseta vraja ?i mi-a spus ca nu este nicio problema ca totul va fi bine înainte de trei zile, ca fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, a aruncat vraja ?i surprinzator în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Fostul meu m-a sunat, am fost atât de surprins, am raspuns la apel ?i tot ce a spus a fost ca îi pare atât de rau pentru tot ce s-a întâmplat, încât a vrut sa ma întorc la el, încât ma iube?te atât de mult. Eram atât de fericit ?i m-am dus la el încât a?a am început sa traim din nou ferici?i împreuna. De atunci, mi-am facut promisiune ca oricine ?tiu ca are o problema de rela?ie, a? fi de ajutor unei astfel de persoane, referindu-l la ea singura casa de vraji reala ?i puternica care m-a ajutat cu propria mea problema. e-mail: ogagakunta@gmail.com pute?i sa-i trimite?i un e-mail daca ave?i nevoie de asisten?a sa în rela?ia dvs. sau în orice alt caz sau WhatsApp, la +2348069032895
    1) Vraji de dragoste
    2) Vraji de dragoste pierdute
    3) Vraji de divor?
    4) Vraji de casatorie
    5) Vraja de legare.
    6) Vraji de rupere
    7) Alunga un iubit trecut
    8.) Dori?i sa va promova?i în vraja dvs. de birou / Loterie
    9) dori?i sa va satisface?i iubitul
    Contacta?i acest om grozav daca ave?i vreo problema pentru o solu?ie de durata
    ogagakunta@gmail.com

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cărui fapt se datorează replica femeii „tu ești bărbatul”?

De ce bărbatul își dorește o fată cuminte?