De ce femeia e scorpie?


O fi din cauza fricii. Se teme într-atât de mult încât începe să se excite de la propriile temeri. Devine dependentă de plăcerea excitației și nu-i rămâne decât să frece mințile în stânga și-n dreapta. Da, o scorpie e întâi de toate o femeie fricoasă. Alături de o astfel de creatură niciun bărbat nu-și va păstra integritatea. Va fi manipulat în orice chip, fiindcă mania ei e înrădăcinată în dorința de a fi vânată de toți bărbații. Și-a păstrat rolul de prințesă , dar n-a atribuit valori și educație corespunzătoare pentru a deveni un suflet nobil.
O fi remediu pentru o scorpie? Da! S-o tratezi cu indiferență. Asta-i hrana ei spirituală. Să fie ignorată de toți și în toate modurile. Degeaba o să-i dăruiești dragoste, fiindcă ea n-are tangențe cu acest sentiment. Va căuta în permanență să domine și n-o să aibă răgaz a se gândi că la temelia iubirii e reciprocitatea. Dar să nu exagerăm lucrurile. O femeie poate fi scorpie și atunci când caută un bărbat cu caracter puternic. Ceea ce nu înseamnă că în permanență va avea un astfel de comportament. Bărbatul ar trebui să aibă multă răbdare și să-și păstreze firea discretă. Să nu răspundă provocărilor și s-o iubească în cele mai diverse moduri.

Comentarii

  1. e prea vulgar spus " scorpie"
    orce om isi are haracterul sau ...
    Femeia se ghindeste la viitorul sau, uneori poate fi cu capricii dar asta nu se inseamna ca e scorpie,femeia nu trebuie s-o tratezi cu indiferenta, e o greseala..

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu toate femeile sunt la fel.. si uneori barbatii nu stiu a iubi .. si a pretui necontenita atentie din partea femeie...

    RăspundețiȘtergere
  3. de ce va plingeti daca anume de acestea si va plac, rasfufirenie, naglie, increzute in sine si rele? Vinatorul din voi crede ca va putea sa imblinzeasca o astfel de creatura? Pai gresiti din start. Veti avea liniste si pace doar cu fete bune, pacat ca de acestea nu va plac pentru ca va plictisiti cu ele. Cum era si intr-un film - "Dobro ne privlekaet. Dobro skucino."

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aici gresesti cred eu, o fememeie de acest gen poate fi imblinzita stii de ce? Nu intotdeauna a fost asa! Aceste femei nu se nasc asa, ele devin in timp in urma unor situatii din viata, au cazut de prea multe ori si de fiecare data cind se ridica frica de a cadea devenea mai mare si la un moment dat si-a asumat un rol crezind ca asa va fi mai puternica si mai greu de doborit! :)

      Ștergere
    2. Da, si ce inseamna pentru tine "fete bune" ?

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Merită să-ți înșeli iubitul?

Cărui fapt se datorează replica femeii „tu ești bărbatul”?

De ce bărbatul își dorește o fată cuminte?